Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. června 2019 17:14
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Bradley Cooper a Lady Gaga by si mohli zahrát zamilovanou dvojici i v Guardians Of The Galaxy 3

Bradley Cooper a Lady Gaga by si mohli zahrát zamilovanou dvojici i v Guardians Of The Galaxy 3
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Jakou postavu má zpěvačka ve filmu ztvárnit?

Herec Bradley Cooper a zpěvačka Lady Gaga si koncem minulého roku podmanili svět hudební romantickým dramatem A Star Is Born. Ten byl natolik úspěšný, že bojoval o prestižní Oscary rovnou v osmi různých kategoriích. Nakonec však dokázala proměnit pouze jednu, a to za nejlepší píseň (Shallow). Navíc, chemie mezi ústřední dvojkou fungovala natolik, že mnoho diváků prahlo po jejich další společné spolupráci.

A k té by skutečně mohlo dojít už zanedlouho. Magazín Hollywood Life totiž přišel s informací, že Lady Gaga by se mohla objevit v chystané komiksovce Guardians Of The Galaxy Vol. 3. Tyto novinky měly přijít ze strany nejmenovaných zdrojů blízkých produkci filmu.

„Je zde velká šance, že Lady Gaga a Bradley budou opět spolupracovat právě na Guardians Of The Galaxy 3. Zveřejněno bylo pouze několik jmen, ale Bradley by si měl zopakovat roli Rockett a Lady Gaga ztvárnit jeho lásku. A i když jsou jejich postavy vytvořené digitálně, je to vzrušující. Diváci je jednoduše chtějí vidět spolu a je velmi pravděpodobné, že se tak stane,“ odhalily pro magazín nejmenované zdroje.

Hollywood Life krátce nato vydalo zprávy, že zpěvačka ztvární antropomorfní vydru jménem Lylla. Zda se ale Lady Gaga skutečně stane součástí Guardians Of The Galaxy Vol. 3 a zhostí se výše zmíněné role, to zatím s jistotou říci nedokážeme. Na definitivní odpověď si tedy budeme muset ještě nějaký ten čas počkat.

Režie třetí části Guardians Of The Galaxy se opět chopí James Gunn, který by se měl do natáčení pustit hned poté, co dokončí týmovku The Suicide Squad. Kromě Coopera se počítá s herci jako Chris PrattZoe SaldanaDave BautistaVin DieselKaren GillanPom KlementieffElizabeth Debicki či Sean Gunn, ale velmi by nás potěšila i účast Chrise Hemswortha.

Domů
Sdílet
Diskuse