Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. června 2019 14:30
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Flappy Bird se vrací, své schopnosti si můžeš vyzkoušet v battle royale verzi hry

TECH
Uložit Uložené

Stejně návyková jako před pěti lety.

Pamatuješ si ještě na Flappy Bird? Svou jednoduchostí si hra získala masy a hrávali ji hráči po celém světě. Oblíbili si ji i youtubeři a streameři, což popularitě hry pomohlo.

Mobilní hra, která byla před pěti lety obrovským hitem, má svého následovníka – battle royale s názvem Flappy Royale. Nechybí dokonce ani autobus, ze kterého tvůj „pták“ na začátku hry vyskočí.

Hra se příliš nezměnila. Tvým cílem je dostat se co nejdál, přičemž musíš porazit 99 hráčů. Jedno kolo může trvat několik minut, ale na to musíš mít opravdu rychlé a šikovné prsty. Zároveň proti tobě musí hrát kvalitní hráč.

Je pravděpodobné, že kola budou trvat jen pár vteřin. Hra je proto velmi návyková a nutí tě neustále se překonávat. Nový element v podobě progresu ostatních hráčů choutky po vítězství jen znásobuje. Hru si můžeš zahrát ve svém prohlížeči na počítači.

Flappy Birds sa vracia, svoje schopnosti si môžeš vyskúšať v Battle royale verzii hry
Flappy Birds sa vracia, svoje schopnosti si môžeš vyskúšať v Battle royale verzii hry Zdroj: Vladimír Mičuda/REFRESHER
Domů
Sdílet
Diskuse