Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. července 2019 10:34
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Taylor Swift ztratila práva na většinu své tvorby. Píše o šikaně od Kanyeho Westa, obul se do ní i Justin Bieber

HUDBA
Uložit Uložené

Zároveň avizuje, že nové album Lover spatří světlo světa 23. srpna.

Díky Billboardu jsme se před několika hodinami dozvěděli o prodeji bývalého vydavatelství, pod kterým působila Taylor Swift. Společnost Big Machine Label Group za více než 300 milionů dolarů zároveň prodala i všechna práva na její tvorbu vyprodukovanou v letech 2006 až 2017.

Nyní se vyjádřila i samotná zpěvačka, která situaci popisuje jako nejhorší možný scénář, jaký se jí vůbec mohl stát. V současnosti nemá žádnou šanci dostat se k právům na svou tvorbu a taktéž je znepokojena z toho, kdo si je aktuálně za obrovskou sumu koupil.

Hudba, kterou napsala na podlaze ve svém pokoji, i videoklipy nyní patří Scooteru Braunovi. Jde o populárního manažera velkých jmen hudebního průmyslu včetně Justina Biebera. Taylor Swift tvrdí, že ji Braun roky šikanoval.

Obviňuje ho například i z toho, že jeho klient Kanye West před lety „zorganizoval pomstu v podobě porno videoklipu, kde ji svlékl donaha.“ Jde o populární track Famous, kde zároveň zazněla známá a dlouhodobě diskutovaná věta:

 I feel like me and Taylor might still have sex 
Why? I made that bitch famous

Na to Taylor navazuje, že ji Scooter Braun nejprve svlékl v klipu a nyní ji svlékl i z její celoživotní práce, kterou nedostala možnost odkoupit, i když mnohdy chtěla. Emotivně poukazuje na to, že odkaz, který zanechala v hudbě, patří někomu jinému. Samozřejmě, Taylor kritizuje i zakladatele Big Machine jménem Scott Borchetta, který práva na nahrávky prodal i přesto, že věděl, jaký to na ni bude mít dopad.

K situaci se už vyjádřil i Justin Bieber, pro kterého stále Scooter Braun pracuje jako manažer. Jak již v posledních měsících bývá zvykem, zpěvák pokaždé svými prohlášeními rozruší širokou veřejnost. Tentokrát se postavil za Brauna a tvrdí, že Taylor Swift překročila hranici.

Nejprve se omluvil, že před časem uveřejnil tuto fotku, protože si uvědomil, že to může být pro jeho kolegyni i s přihlédnutím k okolnostem bolestivé. Na fotce vidíme Justina, Kanye a Brauna s popisem „Taylor Swift what up,“ což s odstupem času i sám Bieber považuje za nevhodné.

Dodává však, že jeho manažer v minulosti vždy za zpěvačkou stál a myslí si, že překročila hranici, když proti němu poštvala celý internet. Podle Justina nyní čelí šikaně Scooter.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

Hey Taylor. First of all i would like to apologize for posting that hurtful instagram post, at the time i thought it was funny but looking back it was distasteful and insensitive.. I have to be honest though it was my caption and post that I screenshoted of scooter and Kanye that said “taylor swift what up” he didnt have anything to do with it and it wasnt even a part of the conversation in all actuality he was the person who told me not to joke like that.. Scooter has had your back since the days you graciously let me open up for you.! As the years have passed we haven’t crossed paths and gotten to communicate our differences, hurts or frustrations. So for you to take it to social media and get people to hate on scooter isn’t fair. What were you trying to accomplish by posting that blog? seems to me like it was to get sympathy u also knew that in posting that your fans would go and bully scooter. Anyway, One thing i know is both scooter and i love you. I feel like the only way to resolve conflict is through communication. So banter back and fourth online i dont believe solves anything. I’m sure Scooter and i would love to talk to you and resolve any conflict, pain or or any feelings that need to be addressed. Neither scooter or i have anything negative to say about you we truly want the best for you. I usually don’t rebuttal things like this but when you try and deface someone i loves character thats crossing a line..

Príspevok, ktorý zdieľa Justin Bieber (@justinbieber),

Domů
Sdílet
Diskuse