Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. července 2019 8:56
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Steve-O chce bojovat s Justinem Bieberem místo Toma Cruise

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Slavný člen Jackass už zažil i náročnější výzvy.

Steve-O nechce vyvolávat mezi ním a Justinem Bieberem žádné konflikty, protože jak sám pro TMZ řekl, ve skutečnosti má slavného zpěváka velmi rád. Na druhé straně se ale velmi rád nabídl jako náhradní bojovník v případě, že Tom Cruise souboj s Bieberem odmítne.

„S Danou Whitem jsme měli menší rozhovor a souhlasil, že pokud do toho Tom Cruise nepůjde a někdo bude muset zaplnit jeho místo v kleci, pak jsem ten pravý,“ prozradil Steve-O rozhodnutí šéfa UFC Dany Whitea. Jak Steve-O navíc přiznává, jeho tělo dokáže snést skutečně obrovské množství ran, o čemž nás už nejednou přesvědčil svými šílenými kousky z Jackass.

Začátkem června se Justin Bieber rozhodl na Twitteru vyzvat Toma Cruise na souboj, ale později přiznal, že šlo pouze o vtip a herec by mu určitě nakopal zadek. Irský zápasník Conor McGregor se však mezitím nabídl, že pokud budou oba souhlasit, jejich souboj rád zorganizuje.

Šéf UFC Dana White později potvrdil, že zápas mezi nimi je stále reálný. V současné situaci se však nedá Bieberova výzva brát příliš vážně a bez Cruisovy odezvy nelze se zápasem vůbec počítat.

Určitě ale věříme, že Steve-O by s podobně šíleným soubojem neměl vůbec problém. V minulosti nám přece jen už nejednou dokázal, že žádný experiment pro něj není dostatečně šílený.

Anketa:
O jaký souboj bys měl zájem?
Tom Cruise a Justin Bieber
Steve-O a Justin Bieber
Tom Cruise a Justin Bieber
39 %
981 Hlasů
Steve-O a Justin Bieber
61 %
1567 Hlasů
Domů
Sdílet
Diskuse