Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. července 2019 15:31
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Alza přichází na trh s vlastní ekologickou drogerií. Výrobky neškodí přírodě a nejsou testovány na zvířatech

ZAJÍMAVOSTI EKOLOGIE
Uložit Uložené

Obchod Alza představuje ekologicky šetrné produkty na praní.

Největší internetový obchod Alza.cz od července spustil v Česku i na Slovensku svou vlastní značku AlzaEco. Jde o řadu ekologicky šetrných produktů na praní. E-shop nabízí prací gely, prášky a aviváže. Výrobky obsahují až 96 % přírodních látek bez fosfátů a barviv.

„Nový privátní brand vychází z naší dlouhodobé snahy chránit životní prostředí a podporovat ekologii v každodenním životě. Po uvedení vlastní řady elektroniky AlzaPower s plně recyklovatelným obalem jsme se v další fázi zaměřili na segment drogerie,“ vysvětlil předseda představenstva Alza.cz Aleš Zavoral

Alza přichází na trh s vlastní ekologickou drogerií. Výrobky neškodí přírodě a nejsou testovány na zvířatech

Společnost tím reaguje na zvýšenou poptávku po tomto typů produktů„Abychom naši původní myšlenku dovedli k dokonalosti, rozhodli jsme se tyto produkty nabízet v moderních ekologických obalech, Bag-in-Boxech, které představují minimální zátěž pro životní prostředí a jsou snadno recyklovatelné,“ dodává.

Obaly obsahují jen minimum plastu. Vývoj tohoto artiklu trval několik měsíců. Jde o český výrobek netestovaný na zvířatech, šetrný k přírodě a navíc je recyklovatelný. 

Alza nabízí hned několik druhů pracích prášků, gelů a aviváží. Například pětikilové balení AlzaEco Prací prášek Universal, určený na sto praní, nabízí v obchodě za původní cenu 549 korun.

Domů
Sdílet
Diskuse