Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. července 2019 15:34
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Danny DeVito se v Jumanji 3 stává The Rockem. Debutové záběry nové části slibují ještě šílenější film

Danny DeVito se v Jumanji 3 stává The Rockem. Debutové záběry nové části slibují ještě šílenější film
Zdroj: Sony Pictures Releasing
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Fanoušci dvojky budou pravděpodobně spokojeni.

Na Jumanji s Robinem Williamsem z roku 1995 po 23 letech navázalo pokračování Jumanji: Welcome to the Jungle, ve kterém si zahrál Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart a sympatická Karen Gillan.

Čtyři hrdinové uvězněni ve videohře se stali divácky úspěšným hitem, a proto tvůrci začali pomalu pracovat na další části. První trailer diváky tak jako v případě Welcome to the Jungle láká na odlehčený humor, dobrodružnou akci a v neposlední řadě na mnohými milovaného The Rocka.

Kromě starých známých tváří můžeš v trojce počítat i s malým velkým Dannym DeVitem, u českého publika známým například z komedie Dvojčata, kde nás bavil společně s Arnoldem Schwarzeneggerem.

Mimo jmenované herce si ve filmu zahraje i 72letý veterán Danny Glover. Toho zřejmě znáš jako Rogera Murtaugha, partnera Martina Rigse (Mel Gibson) z kultovní akční série Smrtonosná zbraň. Scénář k třetí části napsal Scott Rosenberg a Jeff Pinkner, kteří pracovali už na Welcome to the Jungle a dále například napsali scénář k Venomovi s Tomem Hardym.

Režie se tak jako v případě dvojky ujal 44letý Američan Jake Kaskad (Sex Tape a Bad Teacher s Cameron Diaz). Česká premiéra je plánována na 12. prosince 2019. Více informací o novém Jumanji najdeš v tomto vlákně.

Domů
Sdílet
Diskuse