Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. července 2019 8:39
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Billie Eilish je jednou z nejtalentovanějších mladých dam, její album je úžasné, říká Elton John

HUDBA
Uložit Uložené

Legenda v rozhovoru mluví i o nevyhnutelnosti rapu v hudebním světě.

Elton John je už dávno žijící legendou, přesto je stále po kariérní stránce velmi aktivní a fanoušci o něm mají možnost slyšet v rámci četných projektů. Kromě současně promítaného biografického filmu Rocketman se stále věnuje rádiové show Rocket Hour na Beats 1 a aktuálně obíhá svět na dalším turné.

Zároveň nezahálí ani v nové tvorbě a nedávno jsme ho měli možnost slyšet ve spolupráci s Young Thugem, která však nebyla překvapivá, jelikož se tito dva setkali již dávněji.

Doporučeno
Young Thug spolupracuje s Eltonem Johnem. Na veřejnost nechtěně unikl hit roku Young Thug spolupracuje s Eltonem Johnem. Na veřejnost nechtěně unikl hit roku 21. srpna 2018 22:53

Elton je známý tím, že rád objevuje novou hudbu a při této příležitosti mu Complex položil pár otázek týkajících se jeho pohledu na mladé umělce.

Prozrazuje, že mezi jeho současné oblíbence patří například Khalid, ale také Billie Eilish, kterou dokonce považuje za jednu z nejtalentovanějších mladých dam, jaké měl kdy možnost slyšet. Její album When we all fall asleep, where do we go? považuje za úžasné a předpovídá jí ještě velkou kariéru.

Oceňuje její rozmanitost i skutečnost, že je velmi těžké ji zařadit do konkrétní kategorie. Také se velmi těší, až ji konečně uvidí hrát živě, což budeš mít mimochodem ty možnost na rozdíl od Eltona Johna již v srpnu v Praze.

Doporučeno
Kdo je Billie Eilish a proč je jednou z nejvyhledávanějších interpretek současnosti? Kdo je Billie Eilish a proč je jednou z nejvyhledávanějších interpretek současnosti? 15. března 2019 14:27

Legenda hudebního světa ještě vyprávěla i o svém setkání s raperem z Atlanty, se kterým spolupracovala na skladbě High. Young Thug je podle jeho názoru velmi talentovaný člověk, jen měl problém s tím, jak mu vlastně říkat. „Thug? Mr Thug? Sir Thug?“

Elton ještě v rozhovoru mluví také o důležitosti rapu jako hudebního žánru, protože na rozdíl od všech ostatních dává mladým interpretem „z ulice“ okamžitou možnost převzít kontrolu a znepokojit, či dokonce vystrašit nastolený režim.

Domů
Sdílet
Diskuse