Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
2. července 2019 12:36
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Slovák bol pravou rukou amerického narkobaróna. Aktuálne sa už nachádza v našom väzení

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

O pád drogového kartelu sa postarali agenti z DEA.

V roku 2013 americká DEA rozložila drogový kartel skladajúci sa z niekdajších profesionálnych vojakov. Skupinu riadil bývalý americký ostreľovač Joseph Manuel Hunter a jeho pravou rukou bol Slovák Adrián Valkovič. Ako sa podarilo zistiť portálu NASTOPE.SK, odsúdený rodák zo Slovenska sa aktuálne nachádza v našej krajine.

Valkovič bol začiatkom roku 2016 odsúdený v New Yorku, no ministerstvo spravodlivosti USA požiadalo naše orgány o jeho prevzatie. Pravá ruka narkobaróna mala byť 5. októbra 2018 prevezená do Viedne a v súčasnej dobe si už odpykáva trest odňatia slobody v slovenskom väzení.

Doporučeno
V hotelu znásilňoval ženy a smál se člověku, který ho chtěl zastřelit. Mafián Tuti Daniš byl postrachem Bratislavy V hotelu znásilňoval ženy a smál se člověku, který ho chtěl zastřelit. Mafián Tuti Daniš byl postrachem Bratislavy 8. června 2019 12:07

Hunter a Valkovič boli zadržaní na ostrove Phuket spolu s ďalšími štyrmi mužmi. V každom jednotlivom prípade išlo o bývalých vojenských veteránov. Svoje znalosti využívali na to, aby koordinovali drogovú sieť v krajinách, ako Thajsko, Severná Kórea, Mjanmarsko a v ďalších.

O ich polohe informovali miestnu políciu práve agenti z DEA. Hunterova skupina z tohto dôvodu začala pripravovať zavraždenie jedného z príslušníkov americkej DEA. Hunter a ďalší členovia drogovej skupiny dostali doživotie. Valkovičovi sa podarilo vyviaznuť s rozsudkom trestu odňatia slobody na 113 mesiacov.

Doporučeno
Slovenští mafiáni uřezávali hlavy, těla mleli masomlýnkem a topili v kyselině. Výbuchy a střelba byly v 90. letech běžné Slovenští mafiáni uřezávali hlavy, těla mleli masomlýnkem a topili v kyselině. Výbuchy a střelba byly v 90. letech běžné 31. března 2019 17:24
Domů
Sdílet
Diskuse