Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. července 2019 10:12
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Pánské minisukně, gigantické kopačky a 2D obleky. Módní značka přehlídkou šokovala

MÓDA
Uložit Uložené

Sportovní elegance v tomto případě nabývá úplně jiného významu.

Americký módní návrhář Thom Browne se nezastaví před ničím. Ačkoli byla jeho kolekce na období podzim 2019 poměrně dost podceňována, své návrhářské schopnosti naplno prokázal až v aktuální kolekci pro období jaro/léto 2020.

Jde o sbírku pánské sportovní a baletní módy aplikované v elegantních outfitech plných bizarních designů, atypických střihů a zvětšených kousků. Celá prohlídka se odehrála v prostorách pařížské umělecké školy École des Beaux-Arts a byla vedena hlavním tanečníkem divadla amerického baletu Jamesem B. Whitesidem.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Thom Browne (@thombrowneny),

Show se od začátku nesla v šíleném a netradičním duchu. Diváci si mohli užít pohled na mohutné 2D obleky s potiskem různých sportovních míčů, kapes či knoflíků. Thom Browne také představil gigantickou okrouhlou sportovní obuv, či dokonce mužské mini sukně nebo jen kostru deštníku.

Kolekce je podle všeho inspirována uniformami známé americké Ivy League, což je sportovní sdružení osmi elitních soukromých univerzit na severovýchodě USA. Reakce fanoušků však na sebe nezůstaly dlouho čekat. Lidé se celé kolekci na sociálních sítích vysmívají a nevidí v ní žádný hlubší smysl či umění.

Domů
Sdílet
Diskuse