Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. července 2019 15:22
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Once Upon a Time in Hollywood môže byť Tarantinovým posledným filmom. Režisér uvažuje, že začne písať knihy

Once Upon a Time in Hollywood môže byť Tarantinovým posledným filmom. Režisér uvažuje, že začne písať knihy
Zdroj: TASR/ AP/ Vianney Le Caer
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Sekne Tarantino s prácou filmára už teraz?

Myslím, že keď je reč o filmoch, prišiel som na koniec cesty. Osobne sa vidím skôr na písanie kníh alebo divadelných scenárov, takže budem naďalej pracovať v kreatívnom biznise. Ale jednoducho si myslím, že som do filmov dal už všetko, čo som mohol,“ prehlásil v interview pre GQ slávny režisér Tarantino.

Touto výpoveďou sa Tarantino pridržiava svojich minulých výrokov, podľa ktorých by mal byť Once Upon a Time in Hollywood jeho predposledným filmom. Vyjadril sa však, že pokiaľ bude snímka dobre prijatá, možno už nenatočí žiaden ďalší film. Možno sa zastavím hneď teraz! Možno to ukončím, kým sa mi darí. Uvidíme,“ poznamenal režisér.

Celý svoj život som strávil spoznávaním tohto sveta. Takže teraz môžem vytvoriť konečne niečo s tým všetkým, čo sa do môjho mozgu za posledných 56 rokov naplnilo,“ povedal o svojej novinke Tarantino.

Margot Robbie, režisér Quentin Tarantino, Leonardo DiCaprio

a Brad Pitt na 72. ročníku medzinárodného filmového festivalu v Cannes

Once Upon a Time in Hollywood môže byť Tarantinovým posledným filmom. Režisér uvažuje, že začne písať knihy
Zdroj: Joel C Ryan/AP/TASR

Umelci mnohokrát hovoria o konci svojej kariéry a napriek tomu sa nakoniec vrátia ku koreňom. Tarantino to však podľa Brada Pitta, ktorý v Once Upon a Time in Hollywood stvárňuje postavu Cliffa Bootha, myslí úplne vážne.

Vôbec si nemyslím, že blafuje. Podľa mňa to myslí smrteľne vážne. Preto som pred ním tak trochu otvorene lamentoval, ale sám najlepšie rozumie tomu, kedy začína mať režisér pocit, že vychádza z hry. Aktuálne má však iné plány, a tak prejde ešte dlhá doba, kým mu budeme musieť povedať zbohom,“ vyjadril sa pre QG Brad Pitt.

Domů
Sdílet
Diskuse