Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. července 2019 9:39
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

ASAP Rocky byl zatčen ve Švédsku. Napadl muže, který ho pronásledoval a obtěžoval

HUDBA
Uložit Uložené

Jeden z nejlepších raperů současnosti se během evropského turné dostal do konfliktu, který se rozhodl řešit sám.

ASAP Rocky aktuálně obíhá festivaly na svém evropském turné, které však zatím nejde podle představ. Nejprve byl oklamán organizátory festivalu VestiVille, kteří však již byli zadrženi a obviněni z podvodu a nyní se do vazby dostal i on sám.

Doporučeno
Scénář z Fyre Festivalu se opakuje v Evropě. Kromě tisíce lidí oklamal belgický festival i Ja Rula, Cardi B a A$AP Rockyho Scénář z Fyre Festivalu se opakuje v Evropě. Kromě tisíce lidí oklamal belgický festival i Ja Rula, Cardi B a A$AP Rockyho 2. července 2019 7:58

Když se procházel ulicemi po vystoupení ve Stockholmu, začali Rockyho i členy jeho týmu obtěžovat dva lidé. Flacko vše dokumentoval i na svém Instagramu a dvojici mužů označil jako „závislou na drogách, kteří nejsou jeho fanoušci.“ Dodává, že oba ho slovně obtěžovali a neznámé ženy plácali po zadku.

Podle dostupných záběrů a informací TMZ a Complexu jeden z pronásledovatelů udeřil člena Rockyho ochranky sluchátky do obličeje, čemuž ještě předchází hádka a prosby gorily, aby raději odešli, protože nikdo nechce problémy. V následném videu od kolemjdoucích je vidět, jak ASAP Rocky hodil jednoho člověka na zem a ještě mu věnoval i ránu, po níž se přidaly i další. 

Americký raper a další tři členové jeho týmu byli zatčeni už v úterý večer. Jsou podezřelí z útoku s přitěžujícími okolnostmi. Vyšetřování je zatím v počáteční fázi a Rocky se může podle švédského práva zdržet ve vazbě ještě pár dní. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa PRETTY FLACKO (@asaprocky),

Domů
Sdílet
Diskuse