Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. července 2019 10:10
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

ASAP Rockymu hrozí až 6 let za mřížemi. Prokuratura žádá o prodloužení vazby, dokud se případ nevyšetří

HUDBA
Uložit Uložené

Švédská policie dává populárnímu americkému raperovi pořádně zabrat.

Ještě v první polovině týdne čelil ASAP Rocky nepříjemnostem v ulicích Stockholmu, když ho po vystoupení začali pronásledovat a obtěžovat dva lidé, které jasně označil jako „závislé na drogách, kteří nejsou jeho fanoušci.“

Doporučeno
ASAP Rocky byl zatčen ve Švédsku. Napadl muže, který ho pronásledoval a obtěžoval ASAP Rocky byl zatčen ve Švédsku. Napadl muže, který ho pronásledoval a obtěžoval 4. července 2019 9:39

Slavný raper si celou situaci natočil a zveřejnil na svém oficiálním Instagramu, takže máme možnost vidět, jak jej dvojice otravuje i přesto, že byla několikrát upozorněna, aby to nedělala. Také popisuje, že otravní muži bezdůvodně udeřili po zadku kolemjdoucí ženy a slovně ho obtěžovali.

Jeden z mužů následně udeřil sluchátky do obličeje Rockyho ochranku, což byl moment, kdy překročili hranici. TMZ následně získalo videa od kolemjdoucích, kde máme možnost vidět, jak nejvýraznější člen ASAP Mob hodil jednoho z mužů na zem a udeřil ho. Následně se ještě přidali dva další.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa PRETTY FLACKO (@asaprocky),

Navzdory důkazům o tom, že otravní pronásledovatelé byli opakovaně upozorněni, aby odešli, prokuratura zabývající se tímto případem navrhla, aby ASAP Rocky a dva členové jeho týmu strávili ve vazbě místo původních tří dnů až dva týdny, dokud se všechno nevyšetří.

TMZ ještě informuje, že v případě prokázání Rockyho viny za útok s přitěžujícími okolnostmi by mohl celkově strávit ve vězení až šest let. Tento scénář snad není velmi reálný, zatím však další podrobnosti neexistují.

Na oficiálním profilu ASAP Mob se už objevil příspěvek #FREEROCKY

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

#FREEROCKY

Príspevok, ktorý zdieľa A$AP Mob (@asapmob),

Domů
Sdílet
Diskuse