Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. července 2019 12:02
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Krotitele v cirkuse zabili 4 tygři. Zraněním podlehl během převozu do nemocnice

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Zatím není známo, kde se stala chyba.

61letý krotitel zvířat Ettore Weber byl ve čtvrtek večer v italském cirkuse Orfei zabit čtveřicí tygrů. Jak informoval Independen s odkazem na italská média, na zaměstnance cirkusu nejprve zaútočilo v kleci jedno ze zvířat, načež se k útoku připojila trojice dalších. Muž byl odvezen do nemocnice, ale zraněním krátce nato podlehl.

Zvířata si měla s napadeným mužem „pohrávat“ přibližně půl hodiny. Kolegové se k němu podle italského média Corrie  zpočátku nedokázali přiblížit.

61letý Ettore Weber byl uznáván jako jeden z nejlepších krotitelů zvířat na světě. Útok se měl odehrát během přípravy na show. Hrozivé napadení Webera tedy neproběhlo před očima diváků.

Osud zvířat je v současné době neznámý, ale připomeňme si jeden z našich starších článků, kde jsme psali o vyjádření egyptského krotitele Hama Kouta, který prohlásil, že „při útoku zvířete jde v 99 % případech o chybu trenéra“.

Domů
Sdílet
Diskuse