Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. července 2019 12:45
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Na Bahamách zemřel známý miliardář. Tragická havárie helikoptéry připravila o život sedm lidí

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Zahynul i podnikatel a filantrop Chris Cline se svou dcerou.

Agentura BNO News informuje o nešťastné události, která se stala jen před pár hodinami na Bahamách. U ostrova se do Atlantského oceánu krátce po vzletu zřítila helikoptéra se sedmi lidmi na palubě. Mezi oběťmi přátelé identifikovali známého podnikatele a filantropa Chrise Clinea, který získal obrovský majetek díky dlouholeté práci v důlním průmyslu.

Z horníka se vypracoval na manažera a v současnosti byl považován za nejzásadnější postavu uhelného průmyslu na celém světě. Nešťastná událost se stala jen pár hodin předtím, než Cline oslavil 62. narozeniny.

Zatím nejsou zveřejněné informace o tom, co přesně se stalo a není známa ani identita dalších obětí. Víme jen to, že helikoptéra startovala na ostrově Big Grand Cay a směřovat měla na Floridu. Chris Cline po sobě podle dostupných zdrojů zanechal majetek ve výši 1,8 miliardy dolarů.

Domů
Sdílet
Diskuse