Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. července 2019 17:25
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Systém má mezery, blázne, musíš je najít jak lásku, radí Koky s Viktorem Sheenem. Poslechni si track Vsaď si

HUDBA
Uložit Uložené

Na Kokyho si podle nového singlu můžeš v klidu vsadit.

Koky, charismatický raper z labelu Milion+, není v rapu žádným nováčkem. Svým nezaměnitelným hlasem výborně doplňuje ostatní hudebníky z tohoto vydavatelství a nyní se opět hlásí ke slovu rovnou i s videoklipem na singl Vsaď si, kde hostuje také Viktor Sheen a producent Nazgrullino.

O videoklip se postaral Andreas Gold, mix a master zařídil D.Kop, který Milionu+ míchá ty největší hity. Rapeři ve skladbě pasují sami sebe do role postav, na které si může směle každý vsadit, protože se jim prostě daří, i když vrcholu nejde dosáhnout jen tak přes noc.

Koky láká touto skladbou na připravované EP, které ponese název DA KYKO. Termín vydání tohoto projektu zatím není znám, ale raper si na něj pozval jména jako Yzomandias, Nik Tento, Hasan, Jickson, Kamil Hoffmann a Viktor Sheen, který zahostoval právě v tomto zmiňovaném tracku, kterým si alespoň prozatím můžeme ukrátit čekání.

Domů
Sdílet
Diskuse