Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. července 2019 10:39
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Nejrychlejší KO v historii UFC! Bojovník díky brutálnímu kolenu vyhrál za 5 sekund

SPORT UFC
Uložit Uložené

Jorge Masvidal šokoval diváky.

Pokud jste mrkli, propásli jste to. Takto nějak by se dal shrnout souboj v MMA mezi Jorgem Masvidalem a Benem Askernem, který proběhl v noci na akci UFC 239. První z jmenovaných na nic nečekal, hned po začátku zápasu se rozběhl a takzvaným flying knee (naskočeným kolenem) okamžitě „vypnul“ bývalého šampiona organizací Bellator a One Championship. 

Po zastavení zápasu na časomíře uběhlo pouhých 5 sekund, což je dle dostupných informací nové nejrychlejší KO v historii UFC. Reálně však byl Askern mimo už po zhruba prvních dvou sekundách, dalších pár sekund pak už jen trvalo rozhodčímu zápas oficiálně zastavit. Mezitím ale ještě stihl Masvidal svému soupeři uštědřit na zemi další dvě tvrdé rány do obličeje.

Zápasu předcházel mezi oběma borci poměrně intenzivní trash-talk a zřejmě proto si Masvidal na závěr neodpustil poslat směrem ke svému ležícímu sokovi ještě pár slov, ovšem vzhledem k tomu, jaké rány Askern zrovna dostal, není pravděpodobné, že jej vnímal. Podle slov šéfa UFC Dany Whitea je však Askern již v pořádku. Tedy alespoň po fyzické stránce.


Domů
Sdílet
Diskuse