Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. července 2019 19:24
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Majk Spirit podpisuje cecky, slamky sa chytá len v bazéne. S Tomim Popovičom vydávajú letný hit

HUDBA
Uložit Uložené

Speezy a Tomi Popovič vydávajú letnú novinku Stále mladí.

 

V roku 2019 sme sa veľa rapových letných hitov nedočkali, aj keď fanúšikovia právom očakávali nové pozitívne skladby ideálne slnečnému počasiu a bazénu. O slovo sa však teraz hlásia Majk Spirit a Tomi Popovič s novinkou Stále mladí, ktorá nesie všetky prvky typickej rádiovky do teplých mesiacov. 

Jediné, čo jej v súčasnosti chýba, je videoklip. Toho by sme sa však mohli dočkať v dohľadnej dobe, keďže autor skladby Tomi už na svojom Instagrame zháňal ženy, ktoré by v ňom chceli účinkovať. Po dlhšej odmlke sa vrátil a okrem spolupráce so Speezym sa ešte po produkčnej aj exekutívnej stránke postaral o najosobnejšiu skladbu v podaní Rytmusa. 

Keďže patrí Tomi Popovič k rešpektovaným hudobníkom v našich končinách, jeho „návrat“ by mohol priniesť ešte viac spoluprác, zatiaľ sa však necháme prekvapiť. 

Doporučeno
Rytmus vydává nejosobnější skladbu svého života. Věnoval ji synovi Rytmus vydává nejosobnější skladbu svého života. Věnoval ji synovi 6. července 2019 22:59
Domů
Sdílet
Diskuse