Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. července 2019 19:03
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Bizarní penisová kamera, která má zaznamenávat pohlavní styk, disponuje nočním režimem i HD rozlišením

TECH SEX
Uložit Uložené

Sexuální hračky jsou čím dál bizarnější. Dokazuje to i kamera, která se připevňuje na penis a zaznamenává sex.

Pokud jsi už někdy přemýšlel nad tím, že by sis chtěl zaznamenat svůj pohlavní styk, pravděpodobně tě potěšíme zprávou, že existuje už i penisová kamera. Tuto „díru na trhu“ objevil britský prodejce sexuálních hraček s názvem Julz, který chce bizarním produktem pomoci všem lidem zachytit i ty nejintimnější chvíle.

Kamera se nachází uprostřed roztažného prstencového zařízení z elastického silikonového materiálu, který byl navržen tak, aby do něj dokonale zapadl každý typ mužského pohlavního orgánu.

Výrobek je navíc navržen takovým způsobem, aby zadržoval krev v penisu, a tím se postaral o déletrvající erekci. Zařízení může také přijít do kontaktu s tekutými lubrikanty. Kamera je odnímatelná a váží jen zanedbatelných 15 gramů.

Bizarná penisová kamera, ktorá má zaznamenávať pohlavný styk, disponuje nočným režimom aj HD rozlíšením
Bizarná penisová kamera, ktorá má zaznamenávať pohlavný styk, disponuje nočným režimom aj HD rozlíšením Zdroj: Julz

Svůj sex můžeš dokonce vysílat prostřednictvím živého vysílání díky jednoduchému propojení se smartphonem. Spárování funguje prostřednictvím aplikace Cock Cam dostupné na platformách Android i iOS. Na své si pravděpodobně přijdou zejména amatérští pornoherci.

Sexuální hračka má integrované Wi-Fi připojení a disponuje 720p HD rozlišením či nočním režimem díky šesti malým infračerveným světlům. Výdrž baterie by podle výrobců měla být až 90 minut na jedno nabití. Za bizarní produkt společnost chce 3 500 korun.

Domů
Sdílet
Diskuse