Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. července 2019 16:10
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Snoop Dogga vytáčí výzva s odkopáváním víčka. Vymyslel novou, máš někomu do telefonu říct „shut the fuck up, bitch“

HUDBA SNOOP DOGG
Uložit Uložené

Legendární raper už má dost #BottleCapChallenge. Vulgárně popisuje, co si o výzvě myslí a vtipně reaguje novou, kterou však samozřejmě nemyslí vážně.

Internetová veřejnost se aktuálně baví novou výzvou, jejímž cílem je co nejzajímavějším způsobem odkopnout víčko z plastové láhve. Za nejlepší jsou považovány ty kopy, které se dotknou pouze vrchní části, aniž by zamávaly se samotnou lahví.

I když se většina Instagramu opravdu baví a pod hashtagy spojenými s Bottle Cap Challenge najdeme již stovky tisíc příspěvků, po pár dnech se našel někdo, komu skutečně vadí.

Snoop Dogg přidal na svůj oficiální profil krátké, ale přece výmluvné video, ve kterém popsal své pocity z aktuální výzvy. Jeho slova snad překlad ani nepotřebují, protože prostě chce, aby všichni přestali a zbytek jsou nadávky: „I'm sick of this fucking bottle shit, quit fucking kicking tops off bottles, you goofy motherfuckers.“

Legenda světového rapu zároveň přišla i s řešením. Snoop Dogg totiž vymyslel novou výzvu, v rámci níž stačí zvednout telefon a říct: „Shut the fuck up, bitch!“ Celkové provedení ukazuje i na ilustračním videu. Samozřejmě, z jeho strany jde jen o ironickou poznámku, předpokládáme však, že by se jeho fanoušci mohli chytit. Nechme se překvapit.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

New challenge.

Príspevok, ktorý zdieľa snoopdogg (@snoopdogg),

Domů
Sdílet
Diskuse