Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. července 2019 11:58
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Pákistánský politik ocenil reakce pilota z GTA V. Spletl si realitu se záběry ze hry

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Svými vyjádřeními teď baví sociální sítě.

I když se množství lidí snaží politice vyhýbat, často nás umí výborně zabavit. Nově to potvrdil pákistánský politik Khurram Nawaz Gandapur z tamní strany Awami Tehreek, který chtěl pochválit pilota z dechberoucího letištního incidentu.

Gandapur zřejmě na krátké video natrefil někde na sociálních sítích a nezabýval se tím, zda je video skutečné, falešné, nebo dokonce zda náhodou nepochází z populární videohry GTA V. Právě poslední možnost byla pravdivá, video na YouTube nahrál The UiGamer koncem června.

Pakistanský politik vyzdvihol reakcie pilota z GTA V. Pomýlil si realitu so zábermi z videohry
Pakistanský politik vyzdvihol reakcie pilota z GTA V. Pomýlil si realitu so zábermi z videohry Zdroj: Twitter

Video zachycuje přistání obrovského dopravního letadla Airbus A380, kterému na přistávací plochu náhle vjel tanker plný leteckého benzinu. Pilot v kokpitu Airbusu odvrátil katastrofu díky své duchapřítomnosti, což musel ocenit i pákistánský politik.

Samozřejmě, na sociálních sítích hned schytal výsměch, a tak mezitím příspěvek smazal. Radovat se musí zejména vývojáři z Rockstar Games, když si i po letech od vydání GTA V lidé dokáží splést hru s realitou.

Domů
Sdílet
Diskuse