Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. července 2019 16:12
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Slováka vyhostili z Maďarska po tom, čo udrel zdravotníčku na Balaton Sound päsťou do tváre

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Muž zo Slovenska počas uplynulého víkendu napadol zdravotníčku na festivale, za čo dostal od maďarského súdu trest odňatia slobody na dva roky s trojročnou podmienkou.

Maďarský portál 444 informuje o incidente z obrovského festivalu Balaton Sound, v ktorom hral hlavnú úlohu neznámy Slovák. Ten mal podľa dostupných zdrojov napadnúť zdravotníčku, ktorá sa o neho starala po tom, čo bol prevezený do stanu prvej pomoci, lebo vypil príliš veľa alkoholu

25-ročný muž pod vplyvom síce najskôr spolupracoval, bezdôvodne sa však z ničoho nič postavil a ošetrujúcu zdravotnú sestru udrel päsťou do tváre. Tá okamžite spadla na zem, keď sa však útočník snažil zo stanu zdravotníkov ujsť, zadržala ho všade prítomná bezpečnonstá služba. 

Maďarský súd mu za násilie voči osobe vykonávajúcej úlohu vo verejnom záujme vymeral trest odňatia slobody vo výške dvoch rokov s 3-ročnou podmienkou. Zároveň bol na 3 roky vyhostený z Maďarska. 

Slovák bol vyhostený z Maďarska po tom, čo udrel zdravotníčku na Balaton Sound päsťou do tváre
Slovák bol vyhostený z Maďarska po tom, čo udrel zdravotníčku na Balaton Sound päsťou do tváre Zdroj: Balaton Sound
Domů
Sdílet
Diskuse