Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. července 2019 16:39
Čas čtení 0:00
Dominik Čech

Hráč Fortnitu během streamu napadl svoji těhotnou přítelkyni. Agresivně se dožadovala, aby se šel navečeřet

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Případ se stal v Sydney.

Muže rozlítilo, že ho jeho partnerka požádala, aby stream ukončil a šel se najíst se svojí rodinou. Muž se k činu v pondělí přiznal u soudu. Přímým důkazem byl záznam z web kamery, na které bylo zachyceno audio celého incidentu. „Je možné slyšet, jak oběť ječí a křičí předtím, než je slyšet hlasitý zvuk facky, po kterém následuje hlasitý pláč oběti,“ shodují se oba aktéři v oficiálním popisu událostí. 
Celý oficiální popis událostí mluví o tom, jak celá hádka začala. Pár se začal hádat poté, co žena několikrát opakovala výzvu k tomu, aby její partner přestal hrát a šel se navečeřet. Když nereagoval, šla za ním do jeho pokoje a žádost zopakovala, načež muž odpověděl, že brzy skončí. Žena policii sdělila, že ji odpověď a jeho ignorace naštvala, a tak na muže a jeho počítač hodila několik objektů. Poté, co ji muž vyzval, aby s tím přestala, se sám rozčílil, zvedl se a dal jí facku na levou část obličeje. Následně se znovu posadil, ale poté, co po něm žena hodila další věci, ji povalil na zem, načež se po chvíli zvedl a odešel. 
 

 
Při výslechu muž vedl: „Brala si do rukou moje věci, a to mě naštvalo. Vstal jsem a dal jsem jí facku. Poté jsem ji vzal a chtěl jsem ji povalit na pohovku, ale nakonec jsme skončili na zemi. Jenom jsem ji držel, protože jsem chtěl, aby přestala.“ Výpověď uvádí, že muž při výslechu projevoval lítost a byl si vědom toho, že jeho reakce byla nepřiměřená. 

Poté, co bylo video odstreamované, dostal muž několik negativních komentářů a byl na  streamovací službě Twitch.tv okamžitě zabanován. Muž bude pravděpodobně během středečního soudu poslán do ochranné vazby a hrozí mu až dva roky vězení.

Domů
Sdílet
Diskuse