Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
14. července 2019 20:26
Čas čtení 0:00
Richard Balog

Praha jako na dlani. Takto vypadá 450 metrů čtverečních obytné plochy na 3 podlažích

Praha jako na dlani. Takto vypadá 450 metrů čtverečních obytné plochy na 3 podlažích
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://svoboda-williams.sk/predaj/byty/detail/31817-milevska" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">svoboda-williams.sk</a>
KULTURA
Uložit Uložené

Královské bydlení v Praze, o kterém můžeme jen snít.

„Vítejte nahoře“ je slogan, který tě přivítá ihned po otevření oficiální stránky komplexu V Tower a při pohledu na daný penthouse velmi rychle pochopíš důvod.

Díky realitní kanceláři Svoboda & Williams budeš mít dnes možnost nahlédnout do nemovitosti situované ve východní věži na celých 3 podlažích, jejíž výměra spolu s terasami činí závratných 866,2 metrů čtverečních.

Do útrob majestátního sídla majitele přivede soukromý výtah připravený na 29. podlaží, který protíná všechny úrovně, přičemž na samém vrcholu se kromě terasy s dokonalým výhledem tyčí také nerezový bazén. Pokud jsi už navštívil některý z mrakodrapů a líbil se ti pocit svobody či volnosti, tak z nadmořské výšky 266 metrů si přijdeš na své.

Při prvním pohledu na interiér nás jako první napadlo, že tolik prostoru snad člověk ani nedokáže naplno využít, ledaže by toužil po privátní galerií obrazů, avšak opak bude pravdou. Více ti už o lukrativním penthousu napoví následující série fotografií, která ti mimo jiné odhalí i vlastní spa centrum s wellness, posilovnu či kino sál.

Adresa: Milevská, Praha 4 - Krč

Podlažní plocha: 448,1 metru čtverečních

Terasy: 418,1 metru čtverečních

Cena: Na vyžádání (paní Magdalena Svatková)

Víc podobných nemovitostí najdeš na Svoboda & Williams.

Domů
Sdílet
Diskuse