Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. července 2019 11:43
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Youtuberka je pod palbou kritiky za údajné ohrožování zvířat

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Populární youtuberka přidala na svůj Instagram fotku, za kterou schytala kritiku od veřejnosti.

Youtuberka a instagramová influencerka Kristen Hancher přidala na svůj skoro 6milionový profil fotografii, na níž sedí na koni, který je však do velké míry ponořen v moři. Za snímek okamžitě schytala obrovskou vlnu kritiky veřejnosti. Ta ji dokonce obviňuje z ohrožování zvířat, neboť v případě příchozí vlny by se mohlo zvířeti něco stát.

Podle diskutujících je Hancher nezodpovědná a týrá zvíře, které by se mohlo dokonce utopit. Zároveň dodávají, že se takto na koni nesedí.

Snímek vznikl na ostrově Anguilla a podle Buzzfeed News byl přítomen i dozor, který dohlížel, aby se youtuberce ani zvířeti nic nestalo. Moře bylo údajně klidné a Kristen je milovnicí zvířat. Byla však součástí výletu pro influencery.

No a protože se živí napodobováním nejpopulárnější ženy na sociální síti Kylie Jenner, nemohla si nechat ujít příležitost nové fotky u moře.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

Old town road

Príspevok, ktorý zdieľa Kris (@kristenhancher),

Domů
Sdílet
Diskuse