Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. července 2019 12:21
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Více než 500 tisíc lidí chce vběhnout do vojenské základny Area 51. Internetový vtip přerostl v hromadnou iniciativu

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Americká armáda prý nebude moci zastavit každého účastníka.

Na sociálních sítích vznikají ty nejbizarnější nápady. Nově tě o tom přesvědčí událost, která se bude konat 20. září. Její název zníStorm Area 51, They Can't Stop All of Us, a pokud rozumíš anglicky, musí ti být hned jasné, že parta nadšenců se chce vloupat do vojenské základny Area 51 v Nevadě.

O této základně na internetu koluje množství mýtů, jak tam armáda zadržuje mimozemšťany a mimozemskou techniku. Nápad naběhnout na základnu samozřejmě vznikl jako vtip, ale dosud svou účast na události potvrdilo 280 tisíc lidí a zájem o účast má více než 300 tisíc lidí.

Viac ako 500-tisíc ľudí chce vbehnúť do vojenskej základne Area 51. Internetový vtip prerástol do hromadnej iniciatívy
Viac ako 500-tisíc ľudí chce vbehnúť do vojenskej základne Area 51. Internetový vtip prerástol do hromadnej iniciatívy Zdroj: Facebook

Hlavní myšlenkou události je víra v to, že americká armáda nebude mít k dispozici dostatečné množství munice, aby zastavila více než 500 tisíc lidí běžících k základně s cílem obsadit ji. I když se „počítá se ztrátami“, lidé chtějí prostě vidět ukryté mimozemšťany na vlastní oči. Lidé chtějí přitom na základnu útočit kameny.

Většina „účastníků“ z pochopitelných důvodů na žádné obsazování Area 51 nepřijde, ale v komentářích se už lidé začínají obávat, že mezi více než 500 tisíc potenciálními účastníky se najde několik bláznů, kteří opravdu do Nevady přijedou a s kameny se budou snažit dostat dovnitř.

Domů
Sdílet
Diskuse