Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. července 2019 8:05
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Šofér se tak opil, že své auto napíchl na obrovský kaktus a rozbil si celé čelní sklo

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Alkohol za volant nepatří, o čemž se přesvědčil tento Američan.

S kaktusy si není radno zahrávat. Na vlastní kůži se o tom přesvědčil řidič z amerického státu Arizona, který si za volant sedl pod vlivem alkoholu a nakonec skončil s obrovským kaktusem v čelním skle, upozornilo CNN.


Kaktus saguaro, do kterého naboural, je nejvyšším druhem mezi všemi kaktusy a roste do výšky až 23,8 metru. Není vůbec tak měkký, jak by si člověk mohl představovat. Opilý řidič z arizonského okresu Pima County však tvrdost kaktusu nebral v úvahu, když vjel do protisměru přes středový ostrůvek rozdělující cestu, kde saguaro dosud rostl.

Šofér sa opil tak, že svoje auto napichol na obrovský kaktus a rozbil si celé čelné sklo
Šofér sa opil tak, že svoje auto napichol na obrovský kaktus a rozbil si celé čelné sklo Zdroj: Pima County

Na místě okamžitě zasahovali policisté, kteří podle své zprávy narazili na muže v dezorientovaný stavu. Jakoby zázrakem se kaktus zapíchl do středu čelního skla, díky čemuž řidič utrpěl pouze lehká zranění a musel být ošetřen. I když o pár desítek centimetrů zřejmě unikl smrti, policisté ho po dechové zkoušce zatkli za jízdu pod vlivem omamné látky. 

Domů
Sdílet
Diskuse