Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. července 2019 13:56
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Úspěšný seriál Euphoria se sympatickou Zendayou bude mít i druhou sérii

Úspěšný seriál Euphoria se sympatickou Zendayou bude mít i druhou sérii
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Tak co, těšíš se?

Kreativně pojatá Euphoria od HBO se dočká 2. série. Informace byla nedávno publikována na oficiálním Instagramu seriálu, kde nadšení fanoušci ihned vyjadřovali svou radost. Děj Euphorie sledujeme očima 17leté Rue Bennett, kterou ztvárnila stále populárnější Zendaya, známá především ze Spider-Mana s Tomem Hollandem.

V průběhu první série se její postava Rue poznává s dívkou jménem Jules Vaughn (Hunter Schafer) a mezi dvojicí kamarádek s těžkými životními zkušenostmi vzniká silné pouto. Seriál na HBO měl premiéru 16. června a dosud si stihl vybudovat solidní diváckou základnu.

Kromě výše zmíněných hrdinek se v Euphorii objevují i herci jako Maude Apatow, Angus Cloud, Eric Dane, Alexa Demie, Jacob Elordi, Barbie Ferreira či Nika King. Na Rotten Tomattoes si první série zatím drží poměrně slušných 77 %.

Kolega z redakce ve svých dojmech k seriálu mimo jiné vyzdvihl i emocionální stránku Euphorie, která je čas od času skutečně intenzivní. „Seriál umí být v některých oblastech poměrně citlivý, což výrazně přidává na emocionálním faktoru,“ napsal v článku. A jak se seriál zamlouval tobě? Budeš sledovat i druhou sérii? Nebo v této novince od HBO nevidíš velký potenciál?

Anketa:
Plánuješ sledovat nové díly Euphorie?
Ano
Ne
Ano
98 %
2957 Hlasů
Ne
2 %
73 Hlasů
Domů
Sdílet
Diskuse