Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
12. července 2019 15:04
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Rus si bicepsy napíchal olejem, teď sbírá peníze, aby mu ho lékaři odstranili. Hrozí mu amputace

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Kirill Těrešin se stal internetovou hvězdou, ale teď svých bicepsů lituje.

Kirill Těrešin pokoušel štěstí, dokud sám nepochopil, že své zdravotní problémy nedokáže zastavit. V roce 2017 se stal nečekanou hvězdou internetu, když všem ukazoval své obrovské bicepsy napíchané olejem podobným syntholu. Na skutečný synthol tehdy neměl peníze, a tak si olej namíchal doma. 

Matka ho varovala, že si jen uškodí, avšak mladý Rus neposlouchal. Chtěl velké svaly i na úkor zdravého organismu a prý věděl, že v nejhorším případě je možné olej z rukou vypumpovat. Není to však tak snadné, jak by se mohlo zdát.

Doporučeno
Ruského syntholového maniaka možná čeká amputace rukou či paralýza. Doktoři ho upozorňují na nebezpečí, ale on si olej píchá dál Ruského syntholového maniaka možná čeká amputace rukou či paralýza. Doktoři ho upozorňují na nebezpečí, ale on si olej píchá dál 10. prosince 2017 12:30

V nedávném videu na svém Instagramu se Kirill svěřil followerům, že mu bicepsy otekly, objevily se vředy a zarudnutí, které může doprovázet zánět. Už před dvěma lety mu lékaři předpověděli amputaci rukou, což se v nejhorším případě naplní.

Kirill totiž založil finanční sbírku na to, aby mohl odjet do Evropy a podstoupit operaci, při které mu lékaři olej odstraní. Nejraději by zákrok absolvoval ve Spojeném království, operace však stojí více než milion korun. Kirill proto věří, že se mezi fanoušky najde dostatek lidí, kteří by mu byli ochotni přispět.

Doma vyrobený olej napíchaný do svalů začal Kirillovi způsobovat fibrózu a nakonec i nekrózu tkáně v rukách. Buňky mu jednoduše odumírají, a pokud operaci nepodstoupí v dohledné době, bicepsy již nebude možné zachránit. A to na sociálních sítích přiznal, že během prvního experimentování s olejem si ho chtěl vpíchnout i do ostatních částí svého těla.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Ruki Bazuki (@kirilltereshin96),

Domů
Sdílet
Diskuse