Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. července 2019 11:01
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Travis Scott škrtí Eda Sheerana v bláznivém videoklipu, ve kterém explodují hlavy

HUDBA ED SHEERAN
Uložit Uložené

Ed Sheeran pokračuje v sérii šílených vizuálů, ve kterém mu tentokrát hostuje Travis Scott.

Včera spatřilo světlo světa další album Eda Sheerana, které je specifické v první řadě tím, že si na něj pozval množství kapacit včetně Eminema a 50 Centa, Travise Scotta, Cardi B, Stormzyho, ale i H.E.R., Ellu Mai a Skrillexe. Už název No. 6 Collaborations nasvědčuje, že koncept projektu je postaven na spolupráci a tím pádem i žánrové rozmanitosti.

Společně s vydáním jsme se dočkali i dalšího vizuálu na věc Antisocial a podobně jako v případě hostovačky od Justina Biebera, i nyní Ed Sheeran vsadil na šílené, resp. spíše bizarní zpracování. V tom nejlepším slova smyslu.

Nechybí množství různorodých scén, kostýmů i efektů či absurdní hra se zeleným plátnem a vnímáním diváka. Natáčení si bez pochyb užil i Travis Scott, jehož jsme v podobné méně vážné pozici ještě neměli možnost vidět.

Doporučeno
Ed Sheeran poukazuje na jinou perspektivu lidské krásy. Chystá spolupráci s Eminemem, 50 Centem, Cardi B a Travisem Scottem Ed Sheeran poukazuje na jinou perspektivu lidské krásy. Chystá spolupráci s Eminemem, 50 Centem, Cardi B a Travisem Scottem 29. června 2019 9:58
Domů
Sdílet
Diskuse