Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. července 2019 7:32
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Ed Sheeran má jen čtyři kamarády. Přiznává sociální fobii, úzkosti a nedůvěru k lidem

HUDBA ED SHEERAN
Uložit Uložené

Po Justinu Bieberovi či Billie Eilish se i Ed Sheeran otevřeně vyjadřuje k psychickým problémům.

Společně s vydáním alba se Ed Sheeran po dlouhé době zúčastnil dlouhého rozhovoru, který je v kompletní více než 50minutové délce dostupný na jeho oficiálním YouTube kanálu.

Popová hvězda kromě hudby vyprávěla hodně o svém soukromí a poprvé otevřeně i o své manželce. Sám se diví, že to s ním dosud vydržela a že si ho vzala. Kromě ní má jen čtyř kamarády, které vozí i na své turné.

Sheeran vyprávěl také o tom, jak vnímá slávu. Po vydání množství úspěšných hitů žil v New Yorku a každý večer se setkával s množstvím známých lidí. Ve skutečnosti však ani nevěděl, co jsou zač a zda je má vnímat jako kamarády nebo prostě lidi, kteří se s ním baví, protože je slavný.

Doporučeno
Ektor, Yzomandias, Rytmus i Separ podle něj rapují do kradené hudby. Kdo má pravdu? (Rozhovor) Ektor, Yzomandias, Rytmus i Separ podle něj rapují do kradené hudby. Kdo má pravdu? (Rozhovor) 15. září 2019 11:13

Později se proto přestěhoval do okrajové části Anglie, konkrétně do hrabství Suffolk. Jeho současné bydliště je naprosto odříznuté od očí veřejnosti a užívá si soukromí.

Ed otevřeně mluví také o své sociální fobii a úzkostech, které mu způsobují situace, kdy je součástí velké skupiny lidí. Uvědomuje si, že je to vzhledem k jeho profesi ironické, i přes to přiznává, že mu více lidí na jednom místě mimo koncerty způsobuje klaustrofobii. Sice nemá problém mluvit s nimi, pocity se však zhoršují v přítomnosti kamer.

Někdy se cítí jako kdyby ani nebyl člověkem, ale zvířetem v ZOO. Obzvlášť, když se s ním chtějí lidé pouze vyfotit a jdou pryč. Také dodává, že se sám smartphonům vyhýbá, maximálně si dvakrát denně zkontroluje mailovou schránku.

Doporučeno
Billie Eilish o psychických problémech: Není ostuda požádat o pomoc a vyhledat odborníka Billie Eilish o psychických problémech: Není ostuda požádat o pomoc a vyhledat odborníka 23. května 2019 19:26
Domů
Sdílet
Diskuse