Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. července 2019 20:14
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Dalyb si střihl hlavní roli srbského podvodníka. Keš, který vydělá, hned utratí

HUDBA
Uložit Uložené

Dalyb se připomíná novou skladbou, která dostala i klip z Bělehradu.

Dalyb je konstantě ve vydávání singlů aktivní, protože mu záleží i na vizuální stránce, fanoušci si většinou musí chvíli počkat. Dokazuje to i s novinkou Blok 123, jejíž videoklip vznikal v Srbsku.

Společně s režisérem Jurajem Mrázem totiž chtěl člen HAHA Crew navodit osobitou atmosféru a vytvořit tak příběh, jehož dějová linie sice není komplikovaná, bez pochyb však předčí většinu klasických slovenských reprezent vizuálů. Nechybí rekvizity luxusních značek a úvodní filmový dialog, který dává celku metaforický dojem.

Brutalistický Bělehrad zvládli tvůrci odprezentovat na 16mm film i za pomoci lokálních komparsistů, což opět jen dodává na samotné autenticitě. Výsledek se bude ucházet o místo v žebříčku nejlepších slovenských rapových vizuálů roku, zatím se však nechme překvapit.

Doporučeno
Majk Spirit, Separ či Yzomandias. Kteří rapeři vydali v první polovině roku 2019 nejlepší videoklipy? Majk Spirit, Separ či Yzomandias. Kteří rapeři vydali v první polovině roku 2019 nejlepší videoklipy? 6. července 2019 14:09
Domů
Sdílet
Diskuse