Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. července 2019 20:18
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Americká armáda bude bránit základnu Area 51 před 1,5 milionem lidí, kteří tam chtějí vběhnout a osvobodit mimozemšťany

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Armáda vydala vyjádření poté, co začal stoupat počet zájemců.

Již více než 1,5 milionu lidí zvažuje, že 20. září uprostřed noci bok po boku vběhnou na vojenskou základnu Area 51 v americké Nevadě. Tento vtipný facebookový event přerostl do nového trendu na sociálních sítích, vznikají o něm vtipné fotomontáže a svou účast na události potvrzují lidé z celého světa. I proto se k vzniklé situaci vyjádřila samotná americká armáda, informoval The Independent.

Doporučeno
Z iniciativy vběhnout na základnu Area 51 si dělá celý internet srandu. Toto jsou nejlepší memes Z iniciativy vběhnout na základnu Area 51 si dělá celý internet srandu. Toto jsou nejlepší memes 13. července 2019 20:31

Mluvčí amerických vzdušných sil Laura McAndrews upozornila potenciální účastníky eventu, aby své rozhodnutí dobře zvážili. „Area 51 je tréninkový prostor vzdušných sil americké armády. Chtěli bychom každého odradit od toho, aby se zkoušel dostat do oblasti, kde trénujeme ozbrojené síly Spojených států amerických,“ prohlásila. Armáda je podle jejích slov neustále připravena ochraňovat Ameriku a její majetek.

Cílem celé události je shromáždit takové množství lidí, aby ochránci základny neměli dostatek nábojů na efektivní zásah. Účastníci plánují proniknout dovnitř, kde by rádi na vlastní oči viděli mimozemšťany, které prý armáda dlouhá léta ukrývá.

Zpět
Sdílet
Diskuse