Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. července 2019 18:50
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Známá youtuberka zemřela při tragické nehodě na elektrické koloběžce

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Jízda na elektrické koloběžce po veřejných komunikacích je ve Spojeném království momentálně zakázána.

Známá britská youtuberka a moderátorka Emily Hartridge zemřela při tragické nehodě na elektrické koloběžce v jihozápadní části Londýna. Emily patřila mezi první velké influencery, když před více než sedmi lety začala natáčet vtipná videa o životě.

Od té doby se jí podařilo prorazit z YouTube do televize, kde moderovala několik relací. Na kontě má i řadu rozhovorů s hvězdami jako Eddie Redmayne, informoval The Guardian.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Emily Hartridge (@emilyhartridge),

Její fanoušci se o nehodě na koloběžce dozvěděli prostřednictvím Instagramu, kde nejprve nikdo nechtěl věřit, že Emily skutečně zemřela. Zpočátku měli lidé v komentářích podezření, zda účet youtuberky nebyl hacknutý, ale smutná zpráva se potvrdila.

Zesnulá 35letá moderátorka jezdila na své koloběžce ve čtvrti Battersea, když se srazila s nákladním autem. Lékaři jí už nedokázali pomoci.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Emily Hartridge (@emilyhartridge),


Jízda na elektrické koloběžce, ať už na chodníku nebo na silnici, je momentálně ve Spojeném království zakázána. Přesto jejich popularita stoupá, a tak se britská vláda plánuje setkat se s pronajímateli koloběžek, aby společnými silami vytvořili legislativu, která bude lidem umožňovat jízdu na těchto elektrických zařízeních, ale zároveň zajistí bezpečnost provozu. 

Domů
Sdílet
Diskuse