Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. července 2019 14:58
Čas čtení 0:00
Dominik Čech

Prezident svazu dopravy a průmyslu: Čtrnáctileté děti by měly dostat přes držku za to, že každý pátek stávkují

ZAJÍMAVOSTI EKOLOGIE EKONOMIKA
Uložit Uložené

Vyjádřil se tak na konferenci ekonomických diplomatů Ministerstva zahraničních věcí Jaroslav Hanák.

Hanák se tak vyjádřil v odpovědi na otázku, zdali představuje zelená politika pro Českou republiku ohrožení. Výsledky evropských voleb a „vítězství“ zelené politiky považuje Hanák za tragédii a ohrožení českého průmyslu, protože podle jeho názoru jsou tito lidé proti jakémukoliv průmyslu, a tedy proti základu české ekonomiky.


Hanák ve svém vyjádření nejprve uvedl, že zelení mají velké myšlenky, které jsou dobré pro záchranu planety, ale že podle jeho názoru, když „čtrnáctileté děti v Německu a ve Švédsku, místo aby dostaly přes držku, že každý pátek chodí do ulic a stávkují za něco, čemu ani nerozumí, tak si myslím, že to není dobrá zpráva pro Evropu“.

Doporučeno
Od žiletek po hračky: za co všechno si připlácíš a možná o tom ani nevíš. Jen proto, že jsi žena Od žiletek po hračky: za co všechno si připlácíš a možná o tom ani nevíš. Jen proto, že jsi žena 1. března 2024 14:00

Zelení jsou podle Hanáka velké nebezpečí a v Česku prý můžeme být rádi, že se tu hnutí naplno nerozjelo. Klimatická aktivistka a zakladatelka pátečních protestů Greta Thunberg je prý podle Hanáka nuda.

Domů
Sdílet
Diskuse