Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. července 2019 8:37
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Avril Lavigne se veze v pohřebáku, problémy jí v novém videoklipu způsobuje láska s ďáblem

HUDBA
Uložit Uložené

Hudební ikona pro množství lidí narozených v devadesátých letech vydává novou skladbu.

Ještě v první polovině roku 2019 vydala Avril Lavigne své šesté studiové album, které potěšilo každého fanouška, i když jde o klasickou směs popu a rocku. Velkým překvapením byla spolupráce s raperkou Nicki Minaj, protože jde zároveň o jediného hosta na celém projektu Head above water.

Nyní jsme se dočkali i dalšího videoklipu, kde se 34letá zpěvačka objevuje nejprve sama v pohřebním voze a následně na hřbitově i v blízkosti muže. Jde o metaforickou a zároveň temnou záležitost, kde Avril měla možnost ukázat i svou hrůzostrašnější stránku.

Lavigne je bez jakýchkoliv pochyb hudební ikonou těch, kteří se narodili v devadesátých letech a skladby jako Complicated nebo Sk8er Boi si mnozí pamatují do dnešního dne. I když i na základě žebříčků Spotify jde dosud o její největší hity, je důkazem, že neustálou aktivitou dokáže těžit i ze své minulosti.

Doporučeno
Nicki Minaj a Avril Lavigne nejsou hloupé blondýny. Společnou skladbou bojují proti stereotypům Nicki Minaj a Avril Lavigne nejsou hloupé blondýny. Společnou skladbou bojují proti stereotypům 13. února 2019 11:39
Domů
Sdílet
Diskuse