Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. července 2019 9:04
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Náběh na základnu Area 51 budou vysílat živě. Nemusíš zoufat, pokud se nebudeš moci zúčastnit

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Satirická událost nepřestává překvapovat.

Už 2 miliony lidí se 20. září chystají vběhnout na vojenskou základnu Area 51. Satirická událost se bleskovým způsobem šíří po sociálních sítích a nezaostávají ani Češi. Evropané jako my to však mají daleko do americké Nevady, kde se základna nachází, a tak bychom se na událost mohli dívat jedině prostřednictvím internetu.

V Las Vegas existuje zábavní centrum Area 15, které již léta slouží k organizaci různých akcí jako konference a koncerty. Na Facebooku se jeho zástupci vyjádřili, že situaci kolem náběhu na Area 51 monitorují a rozhodli se celý event 20. září vysílat živě.

Doporučeno
Americká armáda bude bránit základnu Area 51 před 1,5 milionem lidí, kteří tam chtějí vběhnout a osvobodit mimozemšťany Americká armáda bude bránit základnu Area 51 před 1,5 milionem lidí, kteří tam chtějí vběhnout a osvobodit mimozemšťany 14. července 2019 20:18

Zřejmě si však za místo v hale budeš muset zaplatit, protože ve statusu Area 15 zmiňuje jen tolik, že pokud máš o livestreaming zájem, máš na oficiální stránce zanechat své kontaktní informace. My věříme, že se nakonec firma slituje a poskytne stream veřejnosti.

Domů
Sdílet
Diskuse