Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. července 2019 11:15
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Chorvatské Zrče je v plamenech. Z festivalu Fresh Island museli evakuovat 10 tisíc lidí

ZAJÍMAVOSTI CHORVATSKO
Uložit Uložené

Mezi evakuovanými jsou i mnozí Češi.

V oblíbené dovolenkové destinaci, v chorvatském Zrče, kde se každoročně konají jedny z největších party, vypukl tuto noc mohutný požár. Narušil hudební festival Fresh Island, který se tam aktuálně konal a přibližně 10 tisíc návštěvníků, mezi nimiž byli podle našich informací i mnozí Češi, museli z místa evakuovat.

O celém případu informovala chorvatská televize N1. Požár měl údajně vypuknout v borovicovém lese na chorvatském ostrově Pag. Kromě zmíněného festivalu měl ohrožovat i mnohé kluby a diskotéky nedaleko letoviska Novalja. Podle všeho neměl nikdo utrpět zranění.

Hasičům se ráno podařilo udržet plameny pod kontrolou. Pokud jsi byl náhodou i ty jedním z evakuovaných nebo máš bližší informace či fotky z místa činu, rozhodně nám napiš na Facebook nebo na e-mail [email protected]. Článek budeme aktualizovat, další informace ještě prověřujeme.

Víc se dozvíš v aktuálním rozhovoru o požáru s Máriem Bihárym, který je na Fresh Islandu společně se Separem a dalšími kamarády.

Doporučeno
„Jedenáct nás jelo v taxíku uličkami v hořícím lese a dusili jsme se.“ Požár na Fresh Islandu popsal organizátor Hip Hop Žije „Jedenáct nás jelo v taxíku uličkami v hořícím lese a dusili jsme se.“ Požár na Fresh Islandu popsal organizátor Hip Hop Žije 16. července 2019 13:41
Domů
Sdílet
Diskuse