Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. července 2019 7:20
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Žena údajně žaluje Drakea za to, že byla zasažena do hlavy skleněnou lahví od piva. Tvrdí, že má poranění mozku

HUDBA
Uložit Uložené

Drizzy čelí další netradiční žalobě.

Drake musí aktuálně čelit netradičnímu soudnímu procesu poté, co ho údajně podle podle The Blast zažalovala fanynka. Tu ještě v roce 2016 na koncertě v Madison Square Garden někdo zasáhl skleněnou láhví do hlavy, za což žaluje rapera, majitele budovy i organizátory.

Celá situace se měla udát poté, co se publikum začalo intenzivněji bavit. Žena se podle dostupných zdrojů snaží vytěžit i z toho, že Drizzy už má za sebou několik případů zranění na svých koncertech, žádné z nich však pravděpodobně zatím nebylo takto vážné, jak tvrdí samotná Amanda Giovacco. Údajně utrpěla i poranění mozku.

Doporučeno
TOP 10: Kteří američtí rapeři a hudební podnikatelé jsou nejbohatší a proč není Dr. Dre první? TOP 10: Kteří američtí rapeři a hudební podnikatelé jsou nejbohatší a proč není Dr. Dre první? 18. června 2019 13:33

Podle jejích právníků bylo na stadionu příliš mnoho lidí a také měli organizátoři zajistit, aby se alkoholické nápoje neprodávaly ve skleněných lahvích, ale v plastových kelímcích. Zranění jí prý bránila v tom, aby nespecifikovaný čas navštěvovala zdravotnickou školu a její budoucnost je v současnosti nejistá.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

You made me this way.

Príspevok, ktorý zdieľa champagnepapi (@champagnepapi),

Domů
Sdílet
Diskuse