Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. července 2019 14:42
Čas čtení 0:00
Dominik Čech

Týnuš Třešničková poprvé promluvila o incidentu, při němž utrpěla závažné popáleniny

ZAJÍMAVOSTI TURECKO
Uložit Uložené

Beauty a fashion influencerka vysvětlila ze svého pohledu celý incident, po němž utrpěla závažné popáleniny.

Týnuš se ve videu rozhodla uvést všechny informace na pravou míru a říct celý příběh tak, jak se doopravdy stal. Poměrně emotivně vypráví o cestě do Istanbulu a návštěvě inkriminované restaurace Nusr-Et, kde se celý incident odehrál, protože jak sama říká, takto události líčila pouze nejbližším a policii.

Nejdříve popisuje chaotickou situaci v restauraci, po níž byla Týnuš se svým přítelem umístěna k baru, kde po neopatrné manipulaci s hořlavou kapalinou následovalo vzplanutí, při které Týnuš utrpěla popáleniny. Vyvrací tak tvrzení některých médií, že se incident stal poté, co se se svým přítelem drala dopředu pro lepší výhled na ohnivou show. Mimo jiné podotýká, že podobná vystoupení už ze své podstaty nemá ráda. 

Vše se prý událo hrozně rychle a Týnuš tak popisuje bezprostřední momenty šoku, který následoval po tom, co sama nejprve považovala za výbuch bomby. Její první myšlenka byla, že následkem výbuchu oslepne. K sobě přišla až ve chvíli, kdy se ji na zemi snažil uhasit její přítel. Vyvrací také domněnku, že okamžitě zasáhl personál. Podle Třešničkové nebyl v okolí nikdo, kdo by byl připravený uhasit potenciální požár. 

Doporučeno
„Transplantace vlasů mi změnila život.“ Češi si pro nové vlasy létají do Turecka. Zjišťovali jsme, jak zákrok probíhá „Transplantace vlasů mi změnila život.“ Češi si pro nové vlasy létají do Turecka. Zjišťovali jsme, jak zákrok probíhá 18. února 2024 13:00

Týnuš Třešničková utrpěla popáleniny na 35 % těla, její přítel na 15 %. Nejvíce postižená byla levá část jejího těla, konkrétně ruce, dekolt a pas. Podle ní ale měla hodně štěstí v neštěstí, protože se jí horní část obličeje zahojila velmi dobře a nemá tam téměř žádné jizvy. Stále však má na části rukou druhý a třetí stupeň popálenin, který se bude hojit jenom velmi obtížně. 

Domů
Sdílet
Diskuse