Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. července 2019 8:20
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Hans Zimmer, Elton John i Childish Gambino vydávají pod vedením Beyoncé doprovodný hudební projekt k Lvímu králi

HUDBA
Uložit Uložené

Poslouchej skvělou kompilaci k filmové novince.


Filmové a seriálové produkce stále častěji spolupracují i s populárními reprezentanty hudebního průmyslu, což kromě umělecké hodnoty přináší i hodnotu marketingovou.

Fungovalo to v případě Kendricka Lamara jako výkonného producenta hudby k Marvelovce Black Panther a také v případě soundtrack projektu ke Game of Thrones. Na něm se objevili Travis Scott, The Weeknd, ASAP Rocky, Lil Peep a mnozí další. Stal se tak průřezem toho nejlepšího z rapu a R'n'B.

Tvůrci Lvího krále zvolili trochu jinou taktiku a doprovodnou hudební kompilaci svěřili do rukou Beyoncé. Ta vsadila na klasiku v podobě Hanse Zimmera, Eltona Johna i Childish Gambina.

Samotná pěvecká diva se už nechala slyšet, že v jejím případě jde o milostný dopis pro Afriku a dojem z celého projektu tuto skutečnost jen podtrhuje.

Doporučeno
Beyoncé je bohyní krásy. Prostřednictvím nového klipu posílá milostný dopis Africe Beyoncé je bohyní krásy. Prostřednictvím nového klipu posílá milostný dopis Africe 17. července 2019 10:01
Domů
Sdílet
Diskuse