Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. července 2019 19:57
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

NASA představila interaktivní web, kde zažiješ celé přistání na Měsíci. Konspirátorům nedává šanci

ZAJÍMAVOSTI NASA
Uložit Uložené

Někteří lidé nevěří přistání na Měsíci ani v dnešní době.

 
I v dnešní době jsou někteří lidé stále schopni pochybovat o tom, že se lidská noha dotkla Měsíce. S konspirátory NASA bojuje již dlouhá desetiletí a neustále publikuje nové a nové materiály z mise Apollo 11, ale pochybující lidé stále nejsou přesvědčeni.

Tentokrát však spatřila světlo světa webstránka Apollo In Real Time od NASA, kde si můžeš celou misi přehrát. Od minuty před startem až po start, přistání na Měsíci, pobyt v lunárním modulu a návrat zpět na Zemi.

Nejenže jsou k dispozici záznamy ze všech možných kamer, ale pustit si můžeš také audionahrávky během celé mise, přečíst si transkript komunikace s vesmírným centrem v Houstonu a zjistit například i to, kdy Neil Armstrong nabídl ostatním astronautům žvýkačku.

Projekt ti tak dokonale přiblíží celou cestu na Měsíc a díky NASA si vzrušující úspěch lidstva můžeš prožít i ty sám.
 
NASA predstavila interaktívny web, kde zažiješ celé pristátie na Mesiaci. Konšpirátorov tak odzbrojuje od všetkých argumentov
NASA predstavila interaktívny web, kde zažiješ celé pristátie na Mesiaci. Konšpirátorov tak odzbrojuje od všetkých argumentov
Zpět
Sdílet
Diskuse