Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. července 2019 1:11
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Negan se v traileru pro 10. sérii The Walking Dead stává dobrákem a Rick hlásí návrat ve vlastním filmu

Negan se v traileru pro 10. sérii The Walking Dead stává dobrákem a Rick hlásí návrat ve vlastním filmu
Zdroj: AMC
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

O kterého oblíbence tentokrát přijdeme?

Nadšenci The Walking Dead po potvrzení, že se štáb populárního seriálu objeví na Comic-Conu v San Diegu, věřili, že budou poctěni upoutávkou k 10. sérii této zombie telenovely. A to se jim také potvrdilo. Promiň nám slovní spojení „zombie telenovela“, ale seriál je již neskutečně natahovaný, přičemž poslední série bohužel značně upadly na kvalitě, což se odrazilo i na číslech sledovanosti.

Se seriálem to tedy dosud vydrželi především skalní fanoušci, které jistě potěšila informace, že odvážný Rick Grimes není po smrti. I když ho už v seriálu neuvidíme, můžeme se předběžně těšit na filmové verze ze světa The Walking Dead, kde si Rick střihne roli hlavního hrdiny. K připravované snímku už máme dokonce i první krátký teaser.

Zbytek party však zůstává i nadále. Tvůrci hlavního zombie seriálu stanice AMC však byli k divákům pořádně štědří, protože debutová ukázka z 10. série The Walking Dead má bohatou, téměř čtyřminutovou stopáž. A zdá se, že se do boje tentokrát zaplete každá jedna postava. Otec Gabriel (Seth Gilliam) například shromažďuje vojáky, mezi nimiž je i Aaron (Ross Marquand) či propuštěný Negan (Jeffrey Dean Morgan). Svůj moment na bojišti si ale užije i mladá Judith (Cailey Fleming).

Samozřejmě, o slovo se přihlásí i Whisperers. Navíc herečka Danai Gurira, která v seriálu ztvárňuje Michonne, během panelu na Comic-Conu potvrdila, že 10. série The Walking Dead bude její poslední. Premiéry se dočkáme 6. října 2019.

Domů
Sdílet
Diskuse