Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. července 2019 7:38
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Muž vylezl na křídlo letadla, které se chystalo vzlétnout

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Bláznivý nápad muže v Nigérii naštěstí vyřešil duchapřítomný pilot, který si ho všiml postávat na křídle a vypnul motory.

Pasažéři na letišti v Nigérii byli svědky bizarní situace, kdy těsně před vzletem letadla na pravé křídlo vylezl neznámý muž s taškou, informuje lokální Daily Post. Na videu máme možnost vidět, jak osoba leze na křídlo, podle slov autora ještě nechává v motoru tašku.

Letištní ochrance trvalo podle slov pasažérů 37 minut, než zasáhla. Ještě před tím se na letištní dráze objevili jiní zaměstnanci letiště, kteří se však báli k muži přiblížit. Nakonec byl však zadržen a aktuálně probíhá vyšetřování.

Situace vyvolala v letadle obrovskou paniku, což je vidět i na samotném videu. Neví se, co se v tašce umístěné u motoru nacházelo a jaká byla motivace tohoto člověka, nikomu se však nic nestalo. Díky patří i duchapřítomný pilotům, kteří včas vypnuli motory.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Amb. Otto Orondaam (@otto_orondaam),

Domů
Sdílet
Diskuse