Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. července 2019 8:57
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Manny Pacquiao rychlými a tvrdými ranami nedal Thurmanovi šanci. Dokázal, že je šampionem v nejlepší formě

SPORT
Uložit Uložené

40letá legenda opět dokazuje, že do sportovního důchodu má ještě daleko.

Manny Pacquiao v letos oslaví 41 let, když však nastoupí do ringu, toto číslo by soupeř řešit určitě neměl. Dokázal to i ve svém zápase dnes v noci, kde se postavil proti o dekádu mladšímu Keithu Thurmanovi, který je v současnosti považován za jednoho z nejlepších ve velterové váze. Titul WBA v této kategorii však aktuálně patří Mannymu.

Fanoušci viděli velmi atraktivních 12 kol, které Pacquiao po zápase popsal pozitivními slovy. „Byla to zábava, můj soupeř je dobrý bojovník a boxer. Byl silný a myslím si, že oba jsme do toho dali všechno. Myslím, že jsme potěšili naše fanoušky, protože to byl velmi dobrý zápas,“ prozradil legendární zápasník bezprostředně po zápase, který si nenechal ujít ani Mayweather.

40letý Pacquiao pro TMZ později prozradil, že ještě 5 let si troufá mezi profesionály působit a později by si chtěl koupit tým v NBA. Dodává, že se aktuálně cítí jako v nejlepších letech.

Domů
Sdílet
Diskuse