Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. července 2019 15:47
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Marvel už pracuje na spojení X-Men a Fantastické čtyřky se světem MCU

Marvel už pracuje na spojení X-Men a Fantastické čtyřky se světem MCU
Zdroj: 20th Century Fox
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Svítá na lepší časy?

Pokud sis už našel čas na náš dnešní obsáhlejší článek o připravovaných filmech Fáze 4, tak už určitě velmi dobře víš, že byl panel studia Marvel na Comic-Conu v San Diegu pořádně bohatý na novinky. V něm ses kromě mnohého jiného mohl dočíst i to, že šéf Marvel Studios Kevin Feige oficiálně potvrdil práce na nové verzi Fantastické čtyřky a zapracování X-Men do MCU.

Na konci samotného panelu totiž Feige prozradil, že se už nyní chystá několik projektů po roce 2021, o kterých ještě nemůže diskutovat v plném rozsahu, ale zároveň dodal, že jedním z nich je právě výše zmiňovaná Fantastická čtyřka. Ta se tedy po přechodu od Foxu pod křídla Disney určitě představí ve filmovém světě MCU. Zbývá nám už jen čekat, kdy se tak stane. A v podstatě to samé platí pro svět mutantů. Je to však pravděpodobně otázka ještě několika let.

Žádné další podrobnosti jsme se však o Fantastické čtyřce a X-Men nedozvěděli, takže jména na režisérů či hereckého obsazení budou odhalena později. Naposledy se nám Fantastická čtyřka představila v roce 2015, snímek ale dopadl katastrofálně a expresní rychlostí upadl do zapomnění. Doufejme tedy, že si tvůrci z MCU povedou výrazně lépe.

Co se týče světa X-Men, tak do kin naposledy zavítal snímek Dark Phoenix, který však fanoušky také velmi neokouzlil. Příští rok nás čeká ještě několikrát odložená hororovka The New Mutants, no a po ní se mutanti znovu představí již ve světě MCU. Bude tedy zajímavé sledovat, jak se studio Marvel popere s jejich zakomponováním do svého velkolepého rozšířeného vesmíru, který započal v roce 2008 prvním Iron Manem.

Domů
Sdílet
Diskuse