Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. července 2019 18:00
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Avengers: Endgame překonalo Avatara a stává se nejvýdělečnější filmem všech dob!

Avengers: Endgame překonalo Avatara a stává se nejvýdělečnější filmem všech dob!
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Avatar nakonec padl.

Fanoušci, diváci a analytici se sice dlouho nemohli shodnout na tom, jak souboj Avengers a Avatara nakonec dopadne, ale studio Marvel to po 13 týdnech v kinech konečně dokázalo. Endgame se tak i díky opětovnému nasazení do kin s několika přidanými scénami podařilo překonat další významný rekord a s aktuálním výdělkem ve výši 2,790,216,193 miliardy dolarů se už nachází na prvním místě v žebříčku nejvýdělečnějších filmů všech dob.

Endgame na své pouti kiny dosáhlo několika milníků. Film zaznamenal například největší celosvětový otvírací víkend v historii (1,223 miliardy dolarů) a hranice dvou miliard dosáhl již 11 dní po premiéře. Na domácí půdě však komiksovce zůstala pouze stříbrná příčka, protože prvenství s 936,6 miliony stále drží Star Wars: The Force Awakens. Nic to ale nemění na skutečnosti, že Avengers: Endgame můžeme od nynějška oficiálně označovat za nejvýdělečnější snímek vůbec.

Domů
Sdílet
Diskuse