Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. července 2019 8:49
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Simpsonovi se dočkají druhého filmu, oznámil tvůrce Matt Groening

Simpsonovi se dočkají druhého filmu, oznámil tvůrce Matt Groening
Zdroj: Disney
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Disney koupilo 21st Century Fox za velký balík peněz a z jejich nejúspěšnějšího seriálu rozhodně bude chtít něco mít.

Matt Groening nepřímo potvrdil, že The Simpsons Movie 2 opravdu vznikne, píše MovieWeb. To jsou v současnosti jediné informace, které máme, ale pokud jsi i po stovkách epizod seriálu o žluté rodince na Simpsonovy stále nezavřel, z celovečeráku máš určitě radost.

Groening řekl, že jelikož bylo 21st Century Fox koupeno Disney, pochopitelně budou chtít vytěžit něco i z jejich nejikoničtějšího seriálu, což kromě nových epizod znamená i další film.

Doporučeno
Simpsonovi jsou nudní, zastaralí a měli by skončit. Jsou Homer s Marge vyčpělí alkoholici a jak bude vypadat konec seriálu? Simpsonovi jsou nudní, zastaralí a měli by skončit. Jsou Homer s Marge vyčpělí alkoholici a jak bude vypadat konec seriálu? 24. ledna 2019 14:17

Tvůrce Simpsonových to oznámil na Comic-Conu v San Diegu: „Nepochybuji o tom, že tu brzy bude další film o Simpsonových, a to brzy. Myslím si, že Disney chce něco za své peníze.“

Matt Groening potvrdil druhý film o Simpsonovcoch
Matt Groening potvrdil druhý film o Simpsonovcoch Zdroj: Disney

Na podrobnější informace si však budeme muset ještě počkat, nic konkrétního totiž zatím nevíme a klidně to může být tak, že je film už dávno ve výrobě a Groening ho takovýmto způsobem teasuje.

Tvůrce si přitom uvědomuje, že první film byl prakticky katastrofou. Vedle prací na běžných epizodách na něm makali titíž lidé a popularitě seriálu uškodil, ne prospěl. Ani dosud se jim prý nepodařilo odstranit všechny negativní následky.

Domů
Sdílet
Diskuse