Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. července 2019 20:38
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Zakladatele útoku na Area 51 ještě FBI nezadržela. Na místě chce udělat obrovský festival

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Za vším stojí student, který chce událost změnit ve velkolepý hudební festival.

Plánovaný vpád do tajné zóny, známé jako Area 51, už oběhl celý svět. Na facebookovou událost se přihlásily téměř 2 miliony lidí, kteří chtějí pod heslem „nemohou nás zastavit všechny“ zjistit, co se v zakázané zóně vlastně děje.

Celou událost založil mladý student, který tak obrovský zájem nečekal a nyní se dostal do značných problémů. Na denní bázi se totiž snaží přesvědčovat odhodlané lidi, aby se svého plánu raději vzdali, protože to celé nemusí dopadnout dobře. Zdůrazňuje, že všechno začalo jako nevinný vtip a přerostlo do celosvětové události.

Doporučeno
Více než 500 tisíc lidí chce vběhnout do vojenské základny Area 51. Internetový vtip přerostl v hromadnou iniciativu Více než 500 tisíc lidí chce vběhnout do vojenské základny Area 51. Internetový vtip přerostl v hromadnou iniciativu 11. července 2019 12:21

A překvapivě, americkým úřadem je to z jakéhosi důvodu úplně jedno. Zakladatel události Matty Roberts totiž předpokládal, že už dávno bude v rukách FBI, ale dosud o něj nikdo neprojevil zájem a pokud do Area 51 nikdo nepůjde, vše by se mohlo obejít bez zbytečných komplikací.

Aby však lidi úplně nezklamal, aktuálně pracuje na tom, aby hned vedle Area 51 uspořádal velkolepý festival, a to zejména elektronické hudby. Je sporné, zda se to mladíkovi podaří, ale mnozí interpreti již projevili velký zájem a aktuálně je vše zřejmě otázkou financí. Klidně se tak může stát, že se v září místo hledání mimozemšťanů v tajné oblasti odehraje jeden z nejočekávanějších hudebních festivalů.

Zakladateľa útoku na Area 51 ešte nezobrala FBI. Na mieste chce spraviť obrovský festival
Zakladateľa útoku na Area 51 ešte nezobrala FBI. Na mieste chce spraviť obrovský festival
Domů
Sdílet
Diskuse