Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. července 2019 7:32
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

FaceApp je momentálně nejpopulárnější aplikace na světě

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Na kontě má více než 30 milionů stažení.

Nepochybujeme, žes už slyšel o aplikaci FaceApp. Tu si mimo jiné zamiloval i český Instagram, protože má v rukávu jednu zábavnou funkci. Věrohodně ti ukáže, jak budeš vypadat ve stáří.

Taková šílenost českému internetu jednoduše nemohla uniknout a za posledních deset dní byl Instagram přeplněný fotkami starších lidí, kterým je ve skutečnosti o mnoho méně let.

FaceApp se stal celosvětovým fenoménem a aktuálně má na kontě již 30 milionů stažení, přičemž je také nejstahovanější aplikací posledních dnů. Překonal Instagram, Messenger a i jiné aplikace či hry v trendech.

FaceApp je teraz najpopulárnejšou aplikáciou na svete
FaceApp je teraz najpopulárnejšou aplikáciou na svete

Nejde přitom o první gigantický úspěch FaceAppu, v květnu 2017 jejich čísla rovněž zničehonic vyskočila, ale tentokrát je popularita dvojnásobně vyšší. Jak se však dá odvodit už z tehdejšího úspěchu, i tento zřejmě rychle pomine a už za pár dní nebude nikdo vědět, o co vlastně jde.

Domů
Sdílet
Diskuse