Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. července 2019 18:21
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Proč hrozí českému raperovi 12 let za mřížemi? Sleduj nové Freshnews a vyhraj 5000 Kč na burgery

REFRESHER FRESHNEWS
Uložit Uložené

V nejnovějších Frehnews se dozvíš novinky ze světa hudby a filmů, podíváme se na problémy raperů se zákonem a na konci se dozvíš, jak vyhrát atraktivní ceny.

video

Již několik týdnů můžeš na YouTube sledovat i náš český kanál, kde přibývají videa zaměřená na lokální místa a osobnosti. Samozřejmě, postupně budou přibývat i nové díly zaběhnutých seriálů a neodmyslitelnou součástí jsou i Freshnews, které vycházejí každý čtvrtek v 18:00. 

V těch nejnovějších ti dáváme možnost vyhrát poukázku do jedné z nejlepších provozoven v hlavním městě zaměřených na burgery, a to v hodnotě až 5 tisíc korun. Pravidla se dozvíš ve videu, ještě předtím však pro tebe máme i řadu důležitých informací z domova a ze světa. 

Řekneme si, co všechno se stihlo stát v rámci domácí hudby, jak to vypadá s bizarním uvězněním ASAP Rockyho a proč českému raperovi hrozí 12 let za mřížemi. Shrneme si i zajímavé články z naší dílny, které se vyplatí přečíst a mnoho dalšího.


Domů
Sdílet
Diskuse